Gulvtæpper til alle formål hos private og erhverv

Hos Vaskebjørnen har vi solgt og renset gulvtæpper i mange år, og vi kommer hos både private og erhverv i Næstved, Vordingborg og resten af landet. Vi tilbyder en bred vifte af forskellige former for gulvtæpper til alt fra børneværelset til kontorlandskabet.

Professionel rådgivning til at vælge de rette gulvtæpper

​Vi arbejder professionelt med tæpper til gulv, uanset om vi renser dem, udskifter dem eller lægger helt nye tæpper. Vi giver samtidig professionel rådgivning, således I får de rette tæpper. 

Der stilles forskellige krav til børneværelset, entreen og dagligstuen, og der stilles helt andre krav til kontorlandskabet eller plejecentret.

​Vi kan levere alt i gulvtæpper lige fra et Ege til et Axminster, og vi kan levere i materialer såsom uld, bomuld eller kunststof.

​​Det kan være væg til væg, eller det kan være en løber. Det kan også være noget helt tredje.

​Vi laver gerne en faglig vurdering af det gamle tæppe til gulv, for måske kan det bedre svare sig med en grundig tæpperensning, men det kan også være bedst med et nyt, måske vil I have en ny farve eller et andet mønster. Vi leverer alle typer af tæpper og andre former for gulvbeklædninger.

Få meget mere at vide om de mange tæppeløsninger

Vi har stor erfaring med gulvtæpper, og vi kommer gerne ud for at levere en professionel tæppeløsning i jeres hjem eller på jeres arbejdsplads. 

Kontakt os gerne på telefon 70 23 13 67 eller skrive til os på e-mail info@vaskebjoernen-taepperens.dk for at få et uforpligtende tilbud.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vaskebjørnen

​Professionel tæpperens & rengøring ApS

CVR: 35646760