Hos Vaskebjørnen tilbyder vi gulvafslibning, maskinel opskuring og gulvrenovering for privatkunder og erhvervskunder nær Næstved og Vordingborg. Vi kører også gerne ud i resten af landet.

Afslibning af gulv og anden gulvbehandling kan være af blandt andet trægulve, stengulve og linoleumsgulve.

Vi tryller et helt nyt gulv frem med gulvafslibning

Dine gulve bliver dagligt udsat for belastning og slid, især hvis der er tale om en virksomhed, og det er ligegyldigt, om der er tale om trægulve, linoleumsgulve, laminatgulve eller stengulve.

Vi tilbyder en gulvafslibning, hvis dit trægulv er nedslidt eller har ridser, hakker og mærker. Dermed kan vi få træet til at se helt nyt ud igen, og det vil ligefrem begynde at dufte af friskt træ.​

Vi vil typisk slutte af med en ludbehandling for at sikre, at det lyse træ ikke gulner i solen.

Alternativt kan vi oliebehandle eller lakere trægulvet. Resultatet bliver smukke trægulve, der er nemme at vedligeholde og rengøre.

Vi har stor erfaring med gulvafslibning, men vi er også specialiseret i maskinel opskuring af blandt andet linoleumsgulve, hvorpå vi afslutter med et nyt lag polish.

Desuden kan vi renovere og nedslibe stengulve. Her slutter vi af med en imprægnering, så overfladen bliver smuk og jævn, og så skidtet ikke fæstner sig.

Få gerne et uforpligtende tilbud på gulvarbejde

Kontakt os gerne for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for gulvafslibning, maskinel opskuring og gulvrenovering. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på afslibning af gulv.

Du kan skrive til os på e-mail info@vaskebjoernen-taepperens.dk , eller du kan ringe til os på telefon 70 23 13 67 .