​Hos Vaskebjørnen Tæpperens har vi stor ekspertise med møbelrens hos private, i virksomheder og på institutioner i Næstved, Vordingborg og resten af Danmark.

Vi tilbyder møbelrens af alle typer af møbler, og det kan være både læder- og stofbeklædte møbler og andet inventar.

Smuds og akutte pletter fjernes med vores møbelrens

Vi har mange års erfaring med rens af møbler, og derfor er vi i stand til at give dine møbler eller kontorstole en foryngelseskur, der frisker både farver og stof op.

Vi renser og opfrisker møbler, der blive smudsige med årene, og vi renser også møbler med akutte pletter fra blandt andet rødvin eller kaffe.

Vi er især kendt for at friske lædermøbler op og behandle dem, så de holder sig friske i årevis. Dertil kommer, at vores møbelbehandling gør det lettere at vedligeholde og rengøre møblerne i det daglige.

Vi giver gerne råd og vejledning i forhold til daglig vedligeholdelse.

Efter mange års erfaring inden for møbelrens, møbelbehandling og vedligeholdelse har vores dygtige medarbejdere opnået et fagligt niveau på højde med de bedste. Vi benytter os ikke af underleverandører, derfor vil du altid møde et velkendt ansigt.

Få flere oplysninger om møbelpleje og vedligeholdelse

Kontakt os for at få flere oplysninger om, hvad vi tilbyder inden for møbelrens, møbelpleje og anden vedligeholdelse.

Du kan skrive til e-mail info@vaskebjoernen-taepperens.dk , eller du kan ringe på telefon 70 23 13 67 for at få mere at vide. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud.