Hos Vaskebjørnen har vi stor erfaring med alle former for gulvpleje for erhvervskunder og privatkunder I Vordingborg, Næstved og hele Danmark.

Vi tilbyder gulvpleje i forbindelse med blandt andet trægulve, linoleumsgulve, laminatgulve og stengulve. Derudover tilbyder vi tæpperens .

Professionel gulvpleje af alle slags gulve

Gulve bliver dagligt udsat for en stor belastning og et stort slid, uanset det er trægulve, linoleumsgulve, laminatgulve eller stengulve. Sliddet medfører, at trægulve ridses, og at stengulve mister deres glans og farvespil. Dermed bliver de umulige at holde rene.

Et af vores specialer inden for pleje af gulv er maskinel opskuring af blandt andet linoleumsgulve, hvorefter vi påfører et nyt lag polish, der forsegler og beskytter overfladen, så gulvet atter bliver som nyt.

Vi tilbyder endvidere at renovere og eventuelt nedslibe samt imprægnere dine stengulve, så overfladen bliver smuk og jævn, og så snavs og skidt ikke fæstner sig.

​Vi tilbyder også gulvafslibning , hvis dit trægulv er nedslidt. Dermed kommer træet igen til at se helt nyt ud og dufte af frisk træ.

Efterfølgende vil en ludbehandling sikre, at det lyse træ ikke gulner i solen. Eller vi kan oliebehandle og lakere trægulvet. Resultatet af vores gulvpleje bliver altid smukke gulve, der er nemme at vedligeholde og rengøre.

Hør mere og få et uforpligtende tilbud

Du kan kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på pleje af gulv og andet gulvarbejde.

Du kan skrive til e-mail info@vaskebjoernen-taepperens.dk , men du kan også ringe på telefon 70 23 13 67 for at få en drøftelse.​