Hos Vaskebjørnen har vi solgt gulvtæpper og været gulvtæppe-renser i mange år. Hos os finder du en bred vifte af forskellige former for gulvtæpper til alt fra børneværelset til kontorlandskabet, og du kan ligeledes få rensning af gulvtæppe hos os. Vi kommer både hos private og i erhverv, særligt i Næstved og Vordingborg, men også resten af Danmark, hvor vores kunder har glæde af vores ekspertise.

Professionel rådgivning til både valg og rensning af gulvtæppe

Vi arbejder professionelt med tæpper til gulv, uanset om der er tale om udskiftning eller rensning af gulvtæppe. Som vi giver samtidig professionel rådgivning, så I får de helt rigtige tæpper.

Der stilles forskellige krav til børneværelset, entreen og dagligstuen, og der stilles helt andre krav til kontorlandskabet eller plejecentret. Vi kan levere alt i gulvtæpper lige fra et Ege til et Axminster, og vi kan levere i materialer såsom uld, bomuld eller kunststof. Det kan være væg-til-væg, eller det kan være en løber. Det kan også være noget helt tredje.

Vi laver gerne en faglig vurdering af det tæppe, du har nu, for måske kan det bedre svare sig med en grundig rensning af gulvtæppe af vores gulvtæppe-renser. Det kan også være bedst med et nyt, hvis i fx vil have en ny farve eller et andet mønster. Vi leverer alle typer af tæpper og andre former for gulvbeklædninger.

Prisen på gulvtæpper samt rensning af gulvtæppe

Vi har hverken faste priser på salg eller rensning og vask af gulvtæpper, da det naturligvis afhænger af opgavens omfang. Du er velkommen til at kontakte os for en konkret pris på netop din opgave.

Få meget mere at vide om din gulvtæppe-renser

Vi har stor erfaring med gulvtæpper, og vi kommer gerne ud for at levere en professionel tæppeløsning i jeres hjem eller på jeres arbejdsplads.

Kontakt os gerne på tlf. 70 23 13 67 eller skriv til os på e-mail info@vaskebjoernen-taepperens.dk for at få et uforpligtende tilbud.