Hos Vaskebjørnen udfører vi gulvpolering af mange forskellige typer af gulve for private, virksomheder og andre kunder i Næstved, Vordingborg og resten af Danmark.

Polering af gulv kan foretage på alt fra linoleumsgulve til stengulve, men vi kan også udføre en form for polering af trægulve.

Rene, flot og rengøringsvenlige gulve med gulvpolering

​Gulve bliver udsat for daglig belastning, og det kan være alt fra gående trafik til rengøring samt anden form for slid og påvirkning. Ridser og hakker gør det besværligt at holde gulvet ordentligt rent, og gulvene mister deres glans og farvespil.

Desuden kan de blive mindre modstandsdygtige. Derfor kan det blive nødvendigt med gulvpolering og en efterfølgende gulvbehandling.​

Vi udfører gulvpolering på mange typer af gulve såsom linoleumsgulve, stengulve og klinkegulve samt trægulve.

De fleste gulve kan poleres, men det er især nødvendigt at polere linoleum, sten og terrazzo. Det kan også være hensigtsmæssigt med polering af blandt andet flisegulve og klinkegulve.

I visse tilfælde er det nødvendigt med for eksempel maskinel opskuring af linoleumsgulve, nedslibning af stengulve og gulvslibning af trægulve .

Det vil normalt være nødvendigt med en gulvbehandling efter polering af gulvet, så overfladen bliver jævn og flot, og så skidt og snavs ikke fæstner sig. Gulvbehandlingen gør det også nemmere at holde gulvet rent.

Kontakt os gerne for at høre mere om poleringsarbejde

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på gulvpolering.

Du kan sende en e-mail til info@vaskebjoernen-taepperens.dk , eller du kan kontakte os telefon 70 23 13 67 .​