Hos Vaskebjørnen tilbyder vi ludbehandling af gulv for blandt andet private og erhverv på Næstved, Vordingborg og hele Danmark.

Vi starter normalt med gulvafslibning , hvorpå vi afslutter med ludbehandling af gulv, men vi kan også tilbyde en lakbehandling, sæbebehandling eller oliebehandling.

Behold træets lyse udtryk med ludbehandling af gulv

Trægulve bliver udsat for daglig belastning fra gående og fra møbler samt for andre belastninger såsom rengøring og stød. Gulvet bliver slidt, og der kommer ridser, hakker og mærker, som gør gulvet kedeligt eller ligefrem grimt. Samtidig bliver det vanskeligere at gøre rent.

Vi tilbyder forskellige former for gulvbehandling såsom en ludbehandling af gulv. Ludbehandlingen sikrer, at gulvet ikke gulner i solen. Lud er især et oplagt valg, hvis du ønsker at beholde træets lyse udtryk. Resultatet bliver smukke trægulve, som er nemme at vedligeholde og rengøre.

Ludbehandling af gulv kan også benyttes som forbehandling inden en sæbe- eller oliebehandling. Men du bør ikke benytte lud til mørke træsorter såsom mahogni og teak.

Her kan vi blandt andet tilbyde en lakering eller lignende. Det vil derimod være fordelagtigt med sæbebehandling til gamle trægulve med rustikke brædder.

Kontakt os for at få et tilbud på gulvbehandling

​Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre om de mange muligheder og for at drøfte, hvad der er bedst for jer og jeres gulv. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på ludbehandling af gulv, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på gulvpolering .

Du kan skrive til os på e-mail info@vaskebjoernen-taepperens.dk , eller du kan ringe på telefon 70 23 13 67 .