Hos Vaskebjørnen tilbyder vi enhver form for tæppe til trappe, uanset om der er tale om en privat bolig eller erhverv I Vordingborg, Næstved og resten af Danmark. Vi har renset og lagt gulvtæpper i mange år, og vi kan levere tæppe til trappe af de fleste typer.

Professionel vejledning i at vælge tæppe til trappe

Vi kan lægge tæpper på de fleste trapper, men i de fleste tilfælde er der tale om en udskiftning. Der er naturligvis også kunder, som af forskellige andre årsager ønsker et tæppe til trappe. Det er mere skridsikkert, og det kan især være fordelagtigt i hjem med børn. Det kan også være, at trappen er slidt, og at I ønsker et gulvtæppe frem for en renovering.

Vi arbejder professionelt med tæpper, når vi renser og udskifter dem. Derfor giver vi samtidig en professionel rådgivning, således I tager det rette valg med hensyn til valg af mærke, materiale og farver.

Vi vejleder også gerne om vedligeholdelse. Desuden vurderer vi gerne, om det bedre kan svare sig med en tæpperens af det gamle gulvtæppe frem for et nyt gulvtæppe til trappen.

Kontakt os gerne for at få et tilbud en trappeløsning

Vi kommer gerne for at måle op i forbindelse med, at vi skal afgive et uforpligtende tilbud på tæppe til trappe på jeres arbejdsplads eller i hjemmet.

Du kan kontakte os på telefon 70 23 13 67 , eller du kan skrive til os på e-mail info@vaskebjoernen-taepperens.dk.