Har uheldet været ude, og har du fået en plet på tæppet i stuen? Så står vi til din rådighed. Vaskebjørnen er eksperter i at fjerne, vaske eller rense vanskelige pletter af dine tæpper.

Om det gælder rødvinspletter eller urin fra din hund, fjerner vi det med professionel tæpperensning.

Vi holder til i Næstved og Vordingborg, men hjælper gerne vores kunder i hele Danmark. Du er mere end velkommen til at teste os på vores ekspertise - vi skuffer ikke.

Hvad indebærer rensning af ægte tæpper?

Tæpperensning er ikke så simpelt, som det for nogen lyder. Det er et fag, der kræver mange års erfaring - i hvert fald hvis man ønsker en effektiv, miljøvenlig og kvalitetsbevidst tæpperenser. Hos os kan du få:

  • Rens af uldtæpper
  • Skånsom møbelrens
  • Rens af silketæpper (kinesiske og asiatiske tæpper)
  • Rensning af ægte tæpper (vask af ægte og orientalske tæpper)Rensning af ægte tæpper (vask af ægte og orientalske tæpper)

Vores ekspertise er bygget på mere end 43 års erfaring, og derfor kender vi alle materialer og fremstillingsformer. Alle tæpper skal behandles individuelt, og det er vores udgangspunkt.​

Vores normale procedure

  • Vi bruger tyske produkter, der garanterer imponerende resultater
  • Løse tæpper vasket og renset grundigt i hånden i vores eget vaskeri
  • Løse tæpper som orientalske, uld- og silketæpper afhentes og returneres indenfor 7-10 dage.

Hvad koster rensning af ægte tæpper?

Der er forskel på, hvad rensning af ægte tæpper og almindelige tæpperensninger koster. Det afhænger naturligvis af omfanget af din opgave.

Hos os er dine tæpper er forsikrede, i tilfælde af at der skal ske noget med dem, mens de er i vores varetægt. Tæpperenserene her har mange års erfaring og benytter det bedste udstyr, hvilket giver dig den bedste sikkerhed. Kontakt os endelig og fortæl om din udfordring - så finder vi en god pris.

Vi tilbyder den bedste pletrensning

Er du nysgerrig på vores service, skal du endelige kontakte os på tlf. 70 23 13 67 eller e-mail info@vaskebjoernen-taepperens.dk .

Vi glæder os til at rense dine tæpper med stor professionalisme og en god håndfuld ekspertise!